Concoursen

De afgelopen periode heeft de Lauwersfanfare weer van zich laten horen op verschillende concoursen. 

Op zaterdag 11 februari was er weer het jaarlijkse federatie festival. Dit jaar was het festival in Dokkum in plaats van Anjum. 

Drie leerlingen hebben deze middag meegedaan aan het solistenconcours. Myrna driesen speelde bij de senioren de solo You raise me up. zij behaalde hiermee 45 punten.

Fleur Hofstra speelde bij de Ajunioren Hip Hop en behaalde hiermee 49,5 punten. Marije van der Veen speelde ook bij de Ajunioren An indian hill melody en suo-gan en behaalde 48 punten.

Prima resultaten!!

Vanaf 19;00 uur was het de beurt aan de korpsen van onze federatie. We speelden als inspeel werk het koraal Be still for the presence of the lord, als groot werk hebben we Dudok ten gehore gebracht en als mars een medley van de bekende liedjes uit Mary Poppins. het was een geslaagd optreden, helaas geen beker, maar wel mooie jury rapporten mee naar huis!

 

Zaterdag 4 maart was het na veel hard werken aan een nieuw stuk tijd voor het Bondsconcours te Drachten. hier speelden we als inspeel werk psalm 124.

Als grote werken hebben we nogmaals Dudok gespeeld en Siardus het nieuwe stuk waar we veel aan gewerkt hebben. Ook hier hebben we weer mooie resultaten behaald!

Voor het inspeel werk kregen we 87.33 punten, voor Dudok 82.17 en voor Siardus 84.33 punten wat een gemiddeld opleverde van 83.33 punten en een 1ste prijs. Mooie resultaten en het harde werk werd zeker beloont!!