12,5 jaar dirigent voor hetzelfde korps!!

Op 19 mei jongstleden hebben we als Lauwersfanfare een verrassingsfeest georganiseerd voor onze dirigent Andries de Haan!!

Met dit feest hebben we het heugelijke feit gevierd dat Andries de Haan al 12,5 jaar dirigent is waarvan het grootste gedeelte voor Euphonia en inmiddels alweer bijna vijf jaar voor de Lauwersfanfare!!

Op deze normale repetitieavond hebben we Andries de Haan nietsvermoedend voor de repetitie naar de Hammerslag te Westergeest gelokt. Onder het mom van vervangende repetitie ruimte zijn we de avond normaal gestart. Na het tweede koraal stelde de voorzitter voor om lang zal ze leven te spelen. Ach ja waarom ook niet er waen de afgelopen week een aantal jarige leden! Tot grote verrassing van Andries werd de repetitie niet hervat, maar stak onze voorzitter een speech af ter ere van hem. Na de speech en het overhandigen van een cadeau hebben we een gezellige avond gehad met een hapje en een drankje en een gezellige quize!